ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند طرح عربستان برای ساخت طولانی‌ترین استخر معلق جهان در پروژه نئوم! + عکس اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت ویدئو | سقوط در سیاه‌چاله چگونه خواهد بود؟ قوی‌ترین طوفان خورشیدی دو دهه اخیر در در برخی کشورها باعث شفق قطبی شد طوفان خورشیدی بر ماهواره‌های استارلینک تأثیر گذاشته است بهترین لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۲۰۲۴ + مشخصات کنسول دستی ROG Ally X ایسوس کی معرفی خواهد شد؟ آیا OpenAI موتور جستجویش را در رویداد ChatGPT معرفی می‌کند؟ معرفی بازی معمایی Tiny Room Stories + لینک دانلود اندروید و IOS
سرخط خبرها

اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد

  • کد خبر: ۱۰۷۱۶۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به طراحی اپلیکیشنی شدند که با استفاده از داده‌های تلفن همراه می‌توان به تشخیص و انتخاب درست روند درمان در بیماران افسرده کمک کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کاظمی، محقق پژوهشکده فناوری‌های همگرای دانشگاه تهران درباره کاربرد این اپلیکیشن گفت: تلفن‌های هوشمند می‌توانند اطلاعات زیادی از عادت‌ها و رفتارهای ما به دست دهند. در این دستگاه‌های کوچک جیبی، ترکیب ایده‌آلی از حسگرها، توان پردازشی و رابط کاربری به صورت یکجا گرد آمده است که با ثبت اطلاعاتی از بیمار می‌تواند به روند درمان بیمار کمک کند.

مجری سامانه "Digital Phenotyping" افزود: از طرفی روش‌های بالینی برای رهگیری بیماران معمولاً پرهزینه، متکی به خود اظهاری بیمار و در شرایط آزمایشگاهی هستند که استفاده از این اپلیکیشن علاوه بر سهولت، در کاهش هزینه بیماران نیز مؤثر است.

دکتر کاظمی درباره موارد مشابه این اپلیکیشن، گفت: این اپلیکیشن مشابه داخلی ندارد و در مقایسه با مشابه خارجی عملکردی برابر دارد.

پژوهشگر پسادکترای برق و کامپیوتر دانشگاه تهران افزود: این سامانه به کلینیک‌های درمانی این امکان را می‌دهد که با بیمار از طریق تلفن هوشمند تعامل داشته باشند. در صورت لزوم کلینیک می‌تواند مواردی را از طریق اعلام تلفن هوشمند به بیمار یادآوری کند و یا پرسش‌نامه‌ای برای بیمار ارسال کند. پاسخ بیمار به پرسش‌نامه‌ها ثبت می‌شود و پس از پردازش در گزارش‌ها قابل مشاهده است که میزان هر نوع فعالیت و ارتباط آن با روند بهبود بیمار در قالب یک گزارش به صورت روزانه و هفتگی در اختیار پزشک معالج و بیمار قرار خواهد گرفت و در روند معالجه به‌کار خواهد رفت.

وی افزود: همچنین این سامانه امکان رهگیری روند درمان را با محاسبه میزان فعالیت و دیگر داده‌های تلفن همراه ارزیابی می‌کند. همچنین علاوه بر داده‌های حسگرها، پرسش‌نامه‌ها و روش‌های خود اظهاری نیز از طریق تلفن هوشمند در این سامانه به کار گرفته می‌شود.

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->